Kampanjen Från klubb till OS - info för klubbar

  • 3 jul 2024

image: Kampanjen Från klubb till OS - info för klubbar

48 klubbar har hittills gått med i Kampanjen "Från klubb till OS" som startade i maj och som syftar till att locka fler seglare till sporten, hylla de lokala klubbarnas viktiga arbete och utnyttja den ökade mediala uppmärksamheten kring OS och våra medaljchanser.  Möjligheten att gå med i kampanjen och få klubbprofilerat material är nu pausad på grund av semestertider och ingen ny anmälan planerad. Men för de klubbar som inte anmält sig men vill använda materialet så finns det på vår Youtubekanal och info på vår webb att dela och ladda ner. På vår Youtubekanal hittar du alla intervjuer med seglarn på spellistan "Från klubb till OS". .

Du hittar uppdaterad info om vår kampanj på vår webb här.

OBS - materialet får inte publiceras där det finns kommersiella budskap såsom klubbsponsorer etc. Det strider mot SOK och IOK regelverk kring kommersiella rättigheter att koppla OS till andra varumärken än de avtalade OS-sponsorerna.

Är du intresserad av kampanjen fortsättningsvis eller har frågor så får du gärna mejla Marit Söderström, kommunikationsansvarig på SSF:s kansli marit@ssf.se. Det är semestertider så det kan ta lite längre tid än vanligt att få svar. 

Se till att följa våra OS-seglare mot medaljerna på vår nya OS-webb här.