Juniortjejträffen

Juniortjejträffen startades i februari 2014 med målet att samla kappseglande juniortjejer från hela landet för att ge inspiration och kunskap för fortsatt seglande. Juniortjejträffen vänder sig till tjejer mellan 13 - 20 år och som tävlar aktivt.

På Juniortjejträffen får du inspiration och kunskap om hur du kan utvecklas som seglare och du får lära dig mer om exempelvis fysträning, kost, mål och årsplaner och träningsuppföljning. Du träffar gamla och nya seglarkompisar från hela landet och även förebilder som nått framgång inom seglingen.

 


Juniortjejträffen 2024 i februari på Bosön

Seglarförbundet bjuder in dig som seglartjej mellan 13-20 år (fyller det under 2024) till en helg där du får inspiration och kunskap om hur du kan utvecklas vidare som kappseglare. Seglingen är en av dina favoritsporter och under 2023 har du seglat som lägst regional tävling i Optimist eller nationell tävling i någon av Svenska Seglarförbundets rekommenderade juniorklasser. 

Målet med Juniortjejträffen är att du ska få inspiration och kunskap för fortsatt träning och tävling och samtidigt träffas och ha kul med nya och gamla seglarkompisar från hela landet. På programmet står föreläsningar, diskussioner, praktiska övningar som exempelvis fysträning, kost och tränings- och tävlingsplanering. På plats under helgen är, förutom grymma föreläsare, våra inspiratörer Hanna Koba (Utv.landslaget) och Paulina Karlsson (Träningsansvarig KSSS Ranängen).

 


Anmälan

Nu är anmälan till årets juniortjejträff öppen, anmälan stänger 5e januari.

Anmälan hittar du här.


Kontakt

Robert Strange
Robert Strange
Barn- och ungdomsansvarig