Prova på

 

Testa nya klasser på våra prova-på dagar

Är du 12 till 18 år och funderar på vilken din nästa klass ska bli? Då ska du inte missa våra prova-på dagar. Du får chans att testa en rad olika klasser för att se vad som passar dig bäst.

För att hjälpa ungdomar i valet av ny klass kommer Seglarförbundet tillsammans med klubbar och klassförbund att arrangera prova-på-dagar ute i distrikten där du som aktiv seglare får möjlighet att prova på en klass som kanske skulle passa som nästa steg i din seglingskarriär.  

Oavsett om du redan bestämt dig eller är öppen för förslag så är det en bra erfarenhet att testa olika klasser. Det är ingen hemlighet att man som riktigt duktig seglare kan hoppa i vilken båt som helst och man kan tidigt lägga grunden för detta genom att våga testa nya utmaningar. Det du lär dig i andra klasser är dessutom något du kan ta med dig och ha nytta av i din egen klass. Vi uppmanar alla att segla fler klasser för att bli en komplettare seglare.

 

Prova-på aktiviteter - en del av Seglarförbundets nya strategi

Att tillsammans med klubbar och klassförbund erbjuda fler möjligheter för barn- och ungdomar att prova på nya redskap, discipliner och roller inom seglingen är en del av Seglarförbundets Barn & ungdomsstrategi med målet att fler unga stannar kvar i seglingen.

 

Kommande aktiviteter:

Vi publicerar här löpande information om  nya aktiviteter. Är du redan nu intresserad av att veta mer om någon klass, kontakta klasstränare för respektive klass eller hör av dig till Robert Strange, Barn och ungdomsansvarig.

 


2024

 

 


Kontakt

Robert Strange
Robert Strange
Barn- och ungdomsansvarig