Seglarträffen

25-26 november 2023

Quality Hotel The Weaver i Mölndal, Göteborg!

Seglarträffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund eller distrikt. Det bjuds på föreläsningar, workshops och inspiration!

I år spanar vi mot framtiden!
Vilka trender ser vi i vår omvärld gällande engagemang, anläggning, utbildning, redskap och tränings- och tävlingsformer. Vad behöver vi förbereda oss på för att fortsätta vara en idrott som lockar både utövare och ledare och vilka redskap finns för att ta oss dit?
Det är några av frågorna som vi som vi kommer att belysa och diskutera årets konferens.

Varmt välkomna!    

Program

U25 på Seglarträffen 

Karta walk and talk

Resa 

Boende

Anmälan  

Deltagarlista 

EARLY BIRD - Gå två, betala för en
Vid anmälan senast 22 oktober utgår ett deltagarbidrag på 1500kr (för vuxna) och 350kr (U25) om ni anmäler minst två deltagare från samma klubb. Detta bidrag betalas ut till klubbens konto i samband med att fakturan skickas ut. 


U25 på Seglarträffen

Seglarträffen är en helg fylld av spännande föreläsningar, inspiration, nya vänskaper och roliga aktiviteter. Redan på fredagen bjuds U25orna på middag och en rolig kvällsaktivitet för att ge deltagarna chansen att lära känna varandra lite bättre och knyta nya kontakter runt om i landet. Häng med dina kompisar från klubben och ha kul med andra unga seglare. Du kan påverka hur seglarsverige fungerar!

Fredag 
20:00 Middag 
21-23 Femkamp 

Lördag 
8:30-9:30 Spelhörna
9:30 Uppstart med U25 
17-17:45 "Framtidens klubb" 
Övrig tid deltar U25-deltagare på huvudprogrammet.


Resa

Smidigast är att resa hit kollektivt med tåg/buss och spårvagn.
Med spårvagn 2 och 4 åker man till hållplats Mölndal Lackarebäck. 
Quality hotell The Weaver, Göteborgsvägen 91. 


Boende

Boende lördag-söndag ingår i konferensavgiften. 

För långväga resande har vi förbokat ett antal rum fredag - lördag, uppge behov i samband med anmälan. Kostnad för boende fre-lör: del i dubbelrum 600kr, enkelrum 1100kr. U25:or bor fre-lör utan extra kostnad.