Samarbetspartners

Samarbetspartners

Tillsammans med våra samarbetspartners blir vi starka och kan verka för att fler får möjlighet att upptäcka vår fantastiska idrott. Våra samarbeten bidrar till att utveckla vår barn- och ungdomssegling, att driva våra strategiska event och att stärka vårt framgångsrika landslag SWE Sailing Team. Det ger oss också möjlighet att fokusera på hållbarhetsfrågor. Men kanske viktigast är att det bidrar till att alla som vill ska få möjlighet att utvecklas i segling och vara en del av vår klubbverksamhet hela livet. Helt enkelt göra segling tillgänglig för alla.

Ni kan stötta Seglarförbundet på olika sätt:

Huvudpartner 
Som huvudpartner till Seglarförbundet bidrar ni till utvecklingen av hela förbundets verksamhet från seglarskola till landslag via samarbete kring hållbarhetsfrågorna. 

Partner till landslaget SWE Sailing Team
Segling är det idrott som har skördat flest medaljer på sommar-OS de senaste olympiska spelen. Genom att stötta landslaget får våra seglare en möjlighet att fortsätta satsa, utvecklas och ta medaljer. 

Eventpartner
Seglarförbundet driver Allsvenskan Segling, Junior-SM, Jr Cup och Seglingens Mästare. Här finns stora möjligheter att vara en aktiv del av evenemangen och på så vis nå ut till olika målgrupper, både på plats eller via live-sändning via Seglarförbundets Youtube-kanaler.

Hållbarhetspartner
Vi värnar om vår arena - vattnet och jobbar för att minska vårt avtryck på miljön. Med visionen - Segling tillgänglig för alla utvecklar vi ständigt verksamhet så att alla som vill ska få möjlighet att prova på och utöva vår idrott.

Leverantörspartner
Som leverantör till Seglarförbundet sponsrar ni med produkter, som bidrar till vår verksamhet. 

 

Postkodlotteriet

Besök Postkodlotteriet

PelleP

Besök PelleP

Svenska Sjö

Besök Svenska Sjö

Robline

Besök Robline

Seldén

Besök Seldén

North Sails

Besök North Sails

Marstrands Havshotell

Besök Marstrands Havshotell

Evy

Besök Evy

Ackert

Besök Ackert

Baltic

Besök Baltic