Mamas blir titelsponsor för Jr Cup 2024

  • 10 jun 2024

image: Mamas blir titelsponsor för Jr Cup 2024

Svenska Seglarförbundet är glada att meddela att restaurangen Mamas blir titelsponsor för Jr Cup 2024. Tävlingen, som äger rum 3-6 juli hos Marstrands Segelsällskap, kommer nu att officiellt heta "Jr Cup by Mamas". Jr Cup har genomförts årligen sedan 2005 och är en av årets höjdpunkter för klubbens juniorlag.

Tävlingen hålls på korta banor nära land med tillhandahållna båtar, vilket gör det till en spännande upplevelse både för deltagare och publik. Den arrangeras av Seglarförbundet i samarbete med Marstrands SS och samlar juniorseglare från hela landet för intensiva race och kamratskap.

Mamas öppnade sommaren 2020 i anslutning till anrika GKSS (Göteborgs Kungliga Segelsällskap) i Marstrand, på en historisk plats som inkluderar ett gammalt stall från 1800-talet där Oscar II sägs ha parkerat sina hästar. Restaurangens filosofi är att erbjuda god mat och dryck i en stämningsfull atmosfär, med inspiration från asiatiska kök. Mamas har snabbt blivit en pärla på västkusten, känd för sin inbjudande miljö och härliga matupplevelser. 

– Vi är otroligt glada att tillsammans med Seglarförbundet kunna bidra till svensk ungdomssegling. Att få vara med och utföra detta på seglarmetropolen Marstrand är något vi är väldigt stolta över, säger Axel Krohn på Mamas.

Jr Cup by Mamas 2024 kommer att erbjuda en spännande blandning av intensiva seglingsrace, sociala aktiviteter och möjligheter för ungdomarna att träffa och inspireras av världsstjärnor inom segling. All mat, boende och båtar är inkluderade i evenemanget, vilket gör det till ett all inclusive-event för alla deltagare. Vi ser fram mot en oförglömlig tävling och välkomnar alla att uppleva sommarens höjdpunkt på Marstrand.

– Vi är stolta över att ha Mamas som vår titelsponsor för Jr Cup 2024. Deras engagemang och stöd kommer att bidra till att göra evenemanget ännu mer minnesvärt för alla deltagare och besökare. Med Mamas som partner kan vi försäkra oss om att seglarna får den energi och näringsrika kost de behöver, säger Marie Björling Duell, förbundsdirektör och sportchef på Seglarförbundet.

För mer information om besök vår hemsida www.jrcup.se eller kontakta projektledare Nils Brandén på nils.branden3@gmail.com