KanslietOnline blir WeUnite Sport

  • 7 maj 2024

image: KanslietOnline blir WeUnite Sport

Samarbetet med KanslietOnline, numera WeUnite, fortsätter och vi är glada över att kunna erbjuda alla våra medlemmar 50% rabatt på produkten WeUnite Sport Silver under 2024. Detta gäller såväl befintliga kunder till KanslietOnline/WeUnite som nya.

Samarbetet mellan KanslietOnline, som nu byter namn till WeUnite, och Svenska Seglarförbundet startades under 2022 och sedan dess har många av förbundets klubbar och klassförbund börjat använda deras tjänster.

- Vi ser mycket positivt på detta nära samarbete. Dels för att det är både en hemsida och ett medlemssystem som förenklare mycket av föreningsadministrationen. Dels för att vi säkerställer att våra medlemmar får bra priser. Men dessutom ger det oss möjlighet att vara med och påverka systemet och dess utveckling. Berättar Theres Wolgast verksamhetsutvecklare på Seglarförbundet.

WeUnite Sport, är den nya lösningen för klubbar och klassförbund som är skräddarsydd för att effektivisera och förbättra verksamhet på alla nivåer. Under 2024 får nu Seglarförbundets klubbar och klassförbund följande introduktionserbjudande:

  • 50% rabatt på WeUnite Sport Silver
    • 0 kr i startavgift
    • Fri uppgradering till Sport Guld med uthyrningsmodulen
    • Från år 2025 Seglarförbundets 25% rabatt på alla tjänster och produkter.

Läs hela erbjudandet för klubbar här.

Läs hela erbjudandet för klassförbund här.

 

Läs mer på www.weunite.club/sport

Eller kontakta WeUnite på  info@weunite.club