U25´s säsongsprogram

  • 26 apr 2024

image: U25´s säsongsprogram

U25 började som ett projekt av unga för unga och vi jobbar för att ge unga ledare de verktyg de behöver för att göra sin röst hörd och engagera sig i demokratiska processer samt inspirera unga att engagera sig på olika nivåer inom seglingen. Här hittar du U25s aktiviteter för 2024.

Inspirationsläger – Foli-tema 
(nytt datum kommer inom kort) maila emelie@ssf.se om du är intresserad av att deltaga. 

Nytt för i år är att vi vill inspirera fler att börja foila – få uppleva känslan av att sväva över vattnet. Är du nyfiken på foiling och skulle vilja prova samtidigt som du får ett härligt häng och inspireras av andra unga seglare?

JR Cup  
3-6 juli Marstrand  

Den populära sprinttävlingen för ungdomar är tillbaka. Antalet besättningar är begränsade till 18 st där alla ombord ska vara mellan 13-20 år och den totala besättningsåldern inte får överstiga 50 år, observera att det år man fyller 13 eller 20 är det som gäller. 

Mer info och anmälan 

Höstclinic x2 

Den populära kölbåtsclinicen är tillbaka! Förra året tog platserna slut på tre dagar, så i år har vi skalat upp och erbjuder två clinics samtidigt, en på KSSS med J/70 och en på GKSS i FarEast28r. Fokus är på besättningsarbete och sprintsegling men lika viktigt är kontaktutbytet mellan deltagarna och våra fantastiska tränare. Platserna släpps den 22 augusti och anmälan sker via Seglarförbundets utbildningssida.  
J/70 clinic 26-27 oktober hos KSSS, Stockholm  

FarEast28 clinic 26-27 oktober hos GKSS, Göteborg (prel.) 

 

Seglarträffen
22-24 november Bosön, Stockholm 

Seglarträffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund eller distrikt. Vi under 26år brukar tjuvstarta på fredagskvällen med middag och sociala aktiviteter. På lördagen har vi några egna pass innan ”seniorerna” ansluter och Seglarträffen öppnar för alla. Boka datumet i kalendern redan nu, anmälan öppnar i augusti. Läs mer om Seglarträffen  

Vill du veta mer om U25 kan du kontakta dem direkt på här eller följ dem på Instagram.