Passa på att dra nytta av våra medlemsförmåner när seglingssäsongen närmar sig!

  • 14 mar 2024

image: Passa på att dra nytta av våra medlemsförmåner när seglingssäsongen närmar sig!

Snart är det dags för båtarna att återigen glida över vågorna när seglingssäsongen sätter igång. För er medlemmar är detta inte bara en tid för äventyr på vattnet, utan också en tid att dra nytta av de fantastiska förmåner som vi erbjuder. Låt oss ta en titt på vad ni som klubb och enskild medlem kan dra nytta av:

Ekonomiskt stöd:

Vi strävar efter att stödja klubbens verksamhet på flera sätt:

  • Bidrag: Genom olika bidragsprogram kan vi erbjuda ekonomiskt stöd för olika seglingsrelaterade ändamål.
  • Intäkter med Svenska Sjö: Genom vårt partnerskap med Svenska Sjö kan vi erbjuda intäkter till klubben, vilket i sin tur gynnar alla medlemmar.
  • Förmånliga försäkringar: Vi har förhandlat fram förmånliga försäkringsavtal som täcker klubben, seglaren och dig som ledare. Detta ger trygghet och säkerhet under dina seglingsäventyr.

Klubbstöd på plats:

Vill ni utveckla något inom er klubb, hör gärna av er till oss! -> Klubbstödsgruppen

Utbildningsstöd:

Vi värdesätter utbildning och kompetensutveckling inom segling. Genom att erbjuda utbildning, fortbildning och inspiration till alla er ledare så vill vi bidra till att ni ska känna er trygga och kompetenta inför era ledaruppdrag.

Arrangera seglarskola:

Med utbildning för tränare och instruktörer skapar vi förutsättningar för en trygg och utvecklande seglarskola. För er som driver seglarskola och träning finns nu guider, seglarmärken, seglarintyg och andra hjälpmedel för att stötta er verksamhet.  

En partner inom kappsegling:

Vi är din pålitliga partner när det gäller kappsegling. Med utbildningar för seglingsledare, domare, mätpersoner och besiktningspersoner rustar vi klubben för både stora och små regattor. I Sailarena kan klubben annonsera om sin tävling, ta emot anmälan och betalning och publicera resultat. Behöver du vässa dina regelkunskaper har vi en regelkurs som du kan göra hemma i soffan eller tillsammans med klubbkamrater i klubbhuset.

Juridiskt stöd:

Vi erbjuder juridiskt stöd genom vårt samarbete med riksidrottsförbundet. Detta säkerställer att våra medlemmar är väl skyddade och informerade om sina rättigheter och skyldigheter.

Exklusiva partneravtal och rabatter:

För att ytterligare stötta våra medlemmar har vi förhandlat fram exklusiva partneravtal och rabatter, inklusive:

  • 25% rabatt på KanslietOnline/WeUnites tjänster.
  • Rabatterade priser på boende och konferenser på Scandic Hotell.
  • Genom vårt partnerskap med Svenska Sjö kan vi erbjuda rabatter på båtförsäkringar och andra seglingsrelaterade tjänster.

Rabatter och avtal via RF:

Som medlem har du också tillgång till en rad rabatter och avtal via riksidrottsförbundet, inklusive banktjänster, blomsterbud, bokföring, försäkringar och resor.

Så, när ni förbereder er för den kommande seglingssäsongen, glöm inte bort att dra nytta av alla förmåner som medlemskapet hos oss har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna er ombord för ännu en spännande och minnesvärd seglingssäsong!

Läs mer om alla förmåner och rabatter här