Något för alla i utbildningsprogrammet 2024

  • 13 dec 2023

image: Något för alla i utbildningsprogrammet 2024

Att erbjuda relevanta och spännande utbildningar för olika målgrupper och behov i våra föreningar, klassförbund och distrikt är ett av våra viktigaste uppdrag som förbund. Utbildningsprogrammet 2024 innehåller både nyheter och utveckling av befintliga kurser så "titta in" redan nu vad som erbjuds nästa år för din förening, klassförbund eller dig själv. 

 

På vår webb svensksegling.se kan du läsa om vårt mycket breda utbud av kurser för exempelvis tränare, instruktörer, kappseglingsfunktionärer, seglingsledare, domare, föreningsledare och ledare för klubbens certifierade Seglarskola. Man kan också välja utbildningar för att utveckla sig som seglare och båtägare exempelvis genom att ta förarintyg för fritidsbåt eller seglarintyg 1 och 2 via våra certifierade vuxenseglarskolor. En viktig kurs är också säkerhetskursen för havskappseglare.

-Vi tar steg mot nya utbildningsmöjligheter med implementering av en ny lärplattform under 2024. Redan nu har vi digitala förträffar, instuderingsuppgifter för att du som deltagare ska vara väl förberedd till den fysiska kursen och då få mer tid till att kunna öva, diskutera och lära av varandra. Den nya lärplattformen ger en större tillgänglighet till våra kurser samt möjlighet till ett lärande över tid, säger Jenny Axhede som är utbildningskoordinator på förbundskansliet.

Programmet fylls på löpande under året. På webben finns fördjupad information om kurserna och anmälan. Saknar du något i vårt utbildningsprogram så kontakta gärna utbildning@ssf.se

Här hittar du alltid aktuella kursdatum Sök utbildning (svensksegling.se)

”Vi utvecklar seglare och ledare hela livet”