Julklappstips med rabatt från Seapax

  • 30 nov 2023

image: Julklappstips med rabatt från Seapax

Kan en flytväst, ett vattentätt fodral eller en Seabug vara något att lägga under granen till någon i familjen, eller seglarvän? Via länken i artikeln kommer du till produkterna, mer information och sen bara att checka ut i kassan. Som medlem i någon av Seglarförbundets klubbar eller klassförbund får du 15 % på allt i webbshopen om du använder koden nedan (undantaget för vissa produkter se nedan i text).
 

Foto: Henrik Trygg

Vi samarbetar med sjösäkerhetsföretaget Seapax för att informera och pusha för bra sjösäkerhet ombord. Det finns ett brett sortiment i webbshopen med bland annat säkerhetsprodukter, torrdräkter, flytvästar, kläder, skor och väskor.

Via denna länk i Seapax webbshop så hittar du produkterna överst på Svenska Seglarförbundets sida.

https://seapax.se/samarbeten/svenska-seglarforbundet/

Du kan också använda länk för respektive produkt:
Aquapac vattentät iphone fodral - Seapax
Baltic Breeze utan sele - marinblå (seapax.se)
Seabung - Seapax

Som medlem i en av våra klubbar har du 15 % rabatt i hela webbshopen om du använder koden SSF2022 när du checkar ut i kassan. Det gäller allt utom nödsändare och livflottar som offereras separat samt att rabatten inte kan kombineras med andra erbjudanden.

Det finns ett brett sortiment i shopen med bland annat säkerhetsprodukter, torrdräkter, flytvästar, kläder, skor och väskor.

God Jul i förskott!