Seglarträffen: Utveckla verksamheten med teknikens hjälp

  • 24 nov 2023

Seglarträffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund eller distrikt.  I denna artikel får du läsa om vad som kommer tas upp på workshopen “Utveckla verksamheten med teknikens hjälp”. 

Vi lever i en värld med en på många sätt exponentiell teknisk utveckling som kan vara svår att hänga med i! Häng på denna workshop och lär dig mer om hur vi kan nyttja såväl ny som gammal teknik på utvecklande sätt i vår seglingsverksamhet!

Vi kommer tillsammans att prata om tekniska verktyg för kommunikation, media, data-analys (GPS-tracking, kraft-sensorer m.m.), administration m.m.

ai genererad vr-segling

Dessutom får vi höra Joakim Norlén, kappseglingsansvarig på KSSS berätta om deras erfarenhet av självkörande rundingsmärken så kallade "drönar-märken" och Lars Linger kommer berätta om hur vi kan uppleva segling på ett helt nytt sätt utan att lämna bryggan med VR-seglings-simulatorn Trim-On.

Missa inte detta tillfälle att ta del av några av de senaste tekniska verktygen som kan ta er verksamhet till nästa nivå.

Passet hålls vid två tillfällen på lördagen. Hela programmet och mer information om Seglarträffen hittar du här: Seglarträffen (svensksegling.se)