Seglarträffen: En medlems resa

  • 21 nov 2023

image: Seglarträffen: En medlems resa

Seglarträffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund eller distrikt.  I denna artikel får du läsa om vad som kommer tas upp på workshopen “En medlems resa - ny i klubben & fler stannar”. 

Under passet En medlems resa - ny i klubben & fler stannar kommer vi att arbeta med vad som motiverar en individ att börja, utveckla och fortsätta med en aktivitet och vad ni som klubb kan göra för olika insatser för att främja detta. 

Vi kommer att få träffa "Seglar Kim" som i olika faser i livet kommer på att hen vill börja segla. Vad som är viktigt för 8åriga Kim kanske inte är desamma som när hen är 45? Här delar vi tankar och idéer med varandra. 

Detta pass går två gånger efter varandra. På det första passet får vi ta del av hur Lidingö Jolleseglare arbetar med att behålla unga seglare och deras föräldrar i verksamheten. 

På det andra passet får vi höra hur GKSS gjorde en stor insats denna säsong för att behålla/locka tillbaka ungdomar som de upplevde var på väg bort från deras verksamhet. 

Varmt välkomna!