Seglarträffen: Hållbart ledarskap och ungdomsverksamhet

  • 16 okt 2023

image: Seglarträffen: Hållbart ledarskap och ungdomsverksamhet

Seglarträffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, organisationsledare, funktionär eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund eller distrikt.  I denna artikel får du läsa om vad som kommer tas upp på workshopen “Hållbart ledarskap och ungdomsverksamhet”. 

Vi har en viktig mission som vi är stolta över: Vi hjälper seglare att utvecklas hela livet. En fråga som kanske uppkommer då är "Hur kan vi göra det egentligen?". Det finns många olika sätt att hjälpa seglare att utvecklas hela livet där en grundförutsättning är att de ska vilja vara kvar i seglingen.

Under workshopen "Hållbart ledarskap och ungdomsverksamhet" kommer vi att utforska hur vi som ledare kan skapa långvarig motivation hos våra seglare som kommer i alla olika åldrar och nivåer. Vad säger forskningen? Hur kan vi koka ner det till praktiska och användbara verktyg? Vilka exempel kan vi hitta i klubbar runt om i landet? Kan vi hitta exempel utanför seglingen som gynnar oss?

Under det här passet kommer du få reda på vad som driver oss långsiktigt och hur vi kan skapa förutsättningar för att locka fram ett inre driv hos andra till att vilja komma till klubben år efter år. Vi diskuterar olika exempel och utmaningar samt hur vi kan navigera oss genom dessa utmaningar för att nå vår mission.

Passet hålls vid två tillfällen på lördagen. Hela programmet och mer information om Seglarträffen hittar du här: Seglarträffen.


Du har väl inte missat vårt EARLY BIRD erbjudande? 
Gå två, betala för en! 
Vid anmälan senast 22 oktober utgår ett deltagarbidrag på 1500kr (för vuxna) och 350kr (U25) om ni anmäler minst två deltagare från samma klubb. Detta bidrag betalas ut till klubbens konto i samband med att fakturan skickas ut.   

Anmäl dig till Seglarträffen redan nu!