Välkommen Martina

  • 15 sep 2023

Klubbkonsulentens roll är att finnas tillgänglig för klubbarna för att ge stöttning och utveckling, men också stötta distriktet i dess verksamhet. Nu är vi glada att kunna presentera vårt nyförvärv till klubbarna och distriktet på Västkusten!
Varmt välkommen, Martina Söderbom! 

Vem är du, Martina?  

Jag är bland annat mamma, fru, egen företagare, vattenälskare, idrottsvetare och numera klubbkonsulent. Jag är född och bosatt i Vänersborg men tagit vändor till bland annat seglargymnasiet i Lerum och bott tio år i Göteborg. Seglingen har följt med mig genom livet som aktiv utövare, tränare, styrelsemedlem, utbildare, förälder, ideell och anställd. Jag tycker att det är spännande med utveckling och utbildning både av individ och organisationer. Senast har jag jobbat på RF-SISU Västra Götaland som idrottskonsulent mot olika idrotter och föreningar. Nu ser jag fram mot att baka ihop min kunskap för att stötta det som jag brinner för mest, segling. 

Vad ser du mest fram emot med arbetet som klubbkonsulent?  

Jag ser fram mot att komma ut och träffa er i klubbarna och få lyssna in era behov och tankar. Det finns så mycket material och möjligheter från Västkustens Seglarförbund, Svenska Seglarförbundet och RF-SISU som jag brinner för att sprida. Jag tycker också det ska bli intressant att lyssna in era tankar ute i föreningarna för att kunna påverka seglingen och idrottens organisation i en riktning som underlättar vardagen för er ute i klubbarna. 

När får man träffa dig?  

Det absolut roligaste och bästa är ju att träffas live i er klubbmiljö så har ni ett möte eller träning inbokad där jag kan vara med får ni gärna skicka en inbjudan. Jag kommer att vara med på Klubbkonferensen den 18:e oktober, årsmötet den 23:e november samt Seglarträffen den 25-26:e november och ser fram mot att träffa många utav er där. 

Hur kommer man i kontakt med dig?  
Ni får gärna ringa eller maila till mig på martina.soderbom@ssf.se och 08-4490425. 

 

Karin Knigge, som tidigare gjort ett stort arbete som klubbkonsulent har nu fått möjligheten att utveckla arbetet med Parasegling inom förbundet. Vi tackar Karin för fina insatser på Västkusten och återkommer med mer information inom kort om Karins planer för sitt nya uppdrag.