Var med och påverka i vårt IT och Digitaliseringsråd

  • 12 sep 2023

image: Var med och påverka i vårt IT och Digitaliseringsråd

Nu söker Seglarförbundet dig som vill vara med och utveckla seglingen med hjälp av digitalisering. Det nya IT och Digitaliseringsrådet ska bestå av en grupp personer med olika erfarenheter, intresse för, och kunskap inom automatisering och digitalisering. Välkommen med din intresseanmälan idag!

Den digitala och tekniska utvecklingen tar stora steg framåt varje dag. Det är en resa där de som hänger på kan vinna mycket. För oss inom seglingen och idrottsrörelsen kan vinsten till exempel vara att få hålla på mer med seglingsaktiviteter och mindre med administration samt att vi säkerställer att seglingen får ta del av idrottens ekonomiska resurser på bästa sätt.

För att hänga med på denna resa och ta vara på möjligheterna tillsätter nu Seglarförbundets styrelse under hösten ett IT och Digitaliserings råd.

Rådet ska initialt vara behjälpliga i framtagandet av en digitaliserings strategi och kartläggning av nuläget. Vilka behov behöver vi möta vad det gäller administrativa-, marknadskommunikativa- och seglingstekniska system? Som deltagare i rådet ska du kunna ta tillvara erfarenhet och behov från medlemmar, klubbar och klassförbund och bredd samt elitsatsningar där helhetstänk inom seglingen kan göra stora skillnader.

Har du kunskap och erfarenhet som kan bidra i detta arbete? Vill du vara med att påverka utvecklingen av seglingen med hjälp av digitalisering? Hör gärna av dig till Theres på Seglarförbundets kansli som kommer att vara rådets resursperson. Du når henne på theres@ssf.se eller 08- 459 09 96.

Har du frågor är du också välkommen att kontakta Johnie Berntsson (johnie@ssf.se), ansvarig i styrelsen för IT och Digitaliseringsfrågor.