Seglargymnasiet i Vellinge rekryterar

  • 22 maj 2023

image: Seglargymnasiet i Vellinge rekryterar

Brinner du för segling och gillar utmaningen med att få varje individ att nå sina mål? Då har vi jobbet för dig! Vårt senaste Seglargymnasium söker nu en lärare/tränare på 40-50% som tillsammans med huvudansvarig lärare/tränare ska ansvara för att driva och utveckla verksamheten. Sundsgymnasiet i Vellinge står i framkant på många plan både inom segling och studier. Skolan ligger i framkant kring digital undervisning och seglingsmässigt finner du här våra snabbast växande seglingsklasser, de foilande. 

Tjänsten är placerad på idrottsutbildningen när eleverna kombinerar ett högskoleförberedande program med sin idrott. En utbildning som präglas av gemenskap, högt uppsatta mål och elever med dubbla karriärer i och med att eleverna satsar både på idrott och skolan. 

Du kommer att arbeta i ett arbetslag och med vår huvudtränare i segling där undervisningen i stor utsträckning planeras, genomförs och utvärderas gemensamt. Du kommer att vara med och utveckla verksamheten och svara för hög måluppfyllelse och god kvalitet. 

Förutom att hjälpa seglarna på gymansiet att nå sin fulla potential och inspirera dem till ett livslångt seglande får du själv möjligheten att utvecklas som tränare under ledning av en av våra mest rutinerade tränare, Martin Strandberg som är ansvarig för Seglargymnasiet i Vellinge och även tränare för Utvecklingslandslaget.

Läs mer om tjänsten här.