Rabatterat erbjudande – första hjälpen för klubbar

  • 8 mar 2023

image: Rabatterat erbjudande – första hjälpen för klubbar

Säsongen närmar sig snabbt och det är dags att se över säkerheten i klubbverksamheten, både på land och vatten. Just nu erbjuder vår säkerhetspartner Seapax ett rabatterat pris på en vattentät funktionärssäck med första hjälpen för 885 kr, att ha med på vattnet med ett innehåll som valts ut tillsammans med oss och som passar i klubbverksamheten.

Förutom det vanliga med att ha flytvästar, kommunikationsradio och trygga funktionärsbåtar är det viktigt att fundera på hur man hanterar en olycka på vattnet med personskador. En bra början är att ha första hjälpen lättillgängligt i klubbhuset och i säkerhetsbåtarna både under träning och kappsegling.

Funktinärssäckens innehåll har valts ut tillsammans med oss och passar i klubbverksamheten. Innehållet kan kompletteras med ytterligare produkter om så önskas. Funktionärssäcken är i vattentätt TPU-material med rullförslutning.

Du hittar Funktionärssäcken med förstahjälpen på Seglarförbundets sidor i Seapax webbshop här Sjösäkerhetspaket - Seapax

Som medlem i en av våra klubbar har du 15 % rabatt i hela webbshopen om du använder koden SSF2023 när du checkar ut i kassan. Det gäller allt utom nödsändare och livflottar som offereras separat samt att rabatten inte kan kombineras med andra erbjudanden. Det finns ett brett sortiment i shopen med bland annat säkerhetsprodukter, torrdräkter, flytvästar, kläder, skor och väskor.

Vill du ha mer info om Seapax säkerhetsprodukter eller titta på funktionärsäcken är du välkommen till Seapax monter B01:14 i B-hallen på Båtmässan på Stockholmsmässan 9-12 mars och 16-19 mars. Seapax har också en fysiskt butik i Stockholm på Rolambshovsleden 42.