Nyheter

Nu riktar vi blicken mot 2023 28 dec 2022

image: Nu riktar vi blicken mot 2023

Seglaråret 2022 lider mot sitt slut och vilket fantastiskt år vi har haft!

Fina svenska framgångar på kappseglingsbanorna, flera internationella mästerskap som arrangerats med beröm av svenska klubbar, fler paraseglare och klubbar som bedriver paraverksamhet och massor av nya deltagare i alla SSF seglarskolor är bara några exempel. Vill passa på att tacka er alla för det magiska arbete ni gör för svensk segling.

Sedan har vi på förbundet så här i juletid en julklapp till er och det är vår nya webbplats som vi lanserade precis innan jul. Efter mycket omfattande arbete för både oss och många av våra medlemsorganisationer är vi är övertygade om att det kommer att ge mångfalt tillbaka i form av en mer attraktiv och relevant webbplats som tar oss mot vår vision att tillgängliggöra segling och bli fler seglare.

Vi har kansliet öppet några dagar under helgerna med telefontid kl 10-12 den 27-29 december och 3-4 januari om det det finns några akuta frågor. Mer om det och mycket annan härlig läsning kan man göra på nya webbplatsen,  med samma adress som tidigare www.svensksegling.se.

Nu ser vi fram emot ett spännande 2023 som kickar i gång i januari med vårt gemensamma tränar-, domar- och seglingsledarseminarium och efterföljande juniortjejträff i mars. Missa inte det!

Med önskan om en riktigt fin jul och nyårshelg,

Marie Björling Duell
Förbundsdirektör & sportchef