Digital nätverksträff med Muna Idow

  • 7 nov 2022

image: Digital nätverksträff med Muna Idow

Idag på måndagskvällen den 7 november gästas nätverket Segling för alla oavsett bakgrund av Muna Idow. Se till att anmäla dig så får du Teams-länken med ett autosvar direkt till din inkorg.

Muna är 24-åringen som lärde sig själv att simma och sedan startade simskolan Mermaid. Hon hjälper barn och vuxna till en starkare självkänsla och ökad frihet med vatten som verktyg. Hennes metod och drivkraft har blivit uppmärksammad över hela Sverige då hon bland annat fått stipendiet Kompassrosen, berättat sin historia i Verkligheten i P3 och varit på framsidan av tidningen Företagarna. Hennes vision är tydlig - att bidra till ett bättre och mer inkluderande samhälle.  Munas passion för vatten och vattenaktiviteter stannar inte där. Sedan 2020 har hon också utforskat vattenmiljön genom segling och seglar på fritiden tillsammans med GKSS Vattenvana. 

Varmt välkomna till en inspirerande kväll med Muna Idow.  

Tryck här för att anmäla dig till nästa träff den 7 november 19:00-20:30

Här kan du lyssna på avsnittet med Muna i P3 Verkligheten

Om nätverket Segling för alla oavsett bakgrund

Ett nätverk som vänder sig till er ledare ute i klubbarna som vill ge fler människor med utländsk bakgrund möjlighet att segla och delta i er klubbs verksamheter.

Alla som vill är välkomna till detta nätverk! Du som bara är nyfiken på ämnet såväl som du som redan arbetar med integrationsfrågan på klubben. Nätverket syftar till att förmedla kunskap kring hur man skapar och driver inkluderande aktiviteter. Samt hur man bjuder in målgrupper som klubben normalt inte når.

Vill du ta del av vad som händer i nätverket? Anmäl ditt intresse till theres@ssf.se