45 klubbar med i Från klubb till OS

  • 24 jun 2024

image: 45 klubbar med i Från klubb till OS

OBS - UPPDATERAD INFO 240624
40 klubbar har nu gått med i kampanjen "Från klubb till OS" som vi lanserade för några veckor sedan, där din klubb kan delta utan kostnad. Vi förlänger anmälningsperioden tom fredag 28 juni kl. 24.00 så se till att din klubb tar chansen att använda uppmärksamheten som vår idrott får i samband med OS. Kampanjen syftar till att locka fler seglare till sporten, hylla de lokala klubbarnas viktiga arbete och utnyttja den ökade mediala uppmärksamheten kring OS och våra medaljchanser. 

Kanske kommer inte årets OS-seglare just från din klubb men kanske finns flera (bus) frön i årets seglarskola som kommer att gro i er föreningsmylla och en dag i framtiden kliva upp på en OS-prispall?

OBS! Kampanjen är nu stängd för nya klubbar. Har du frågor eller är intresserad av kampanjen så mejla Marit Söderström marit@ssf.se .

Om det är du som är kontaktperson - tänk på att du behöver vara hemma och hämta ut rullen med affischerna hos ditt Postnord ombud. Lite oklart idag exakt när leverans sker men senast nästa vecka. Du kommer att få ett mejl med klubbens film, och digital affisch och i det mejlet får du mer info om när de tryckta affischerna kommer.

Kolla om din klubb är med här.

Varför delta?

Öka medlemsantalet: Inspirera nya och befintliga seglare att fortsätta utvecklas inom sporten.
Lyft fram er klubb: Visa upp er klubb som en central plats för segling och utbildning.
Stärka gemenskapen: Engagera medlemmar, volontärer och lokalsamhället i ett gemensamt mål.
Gratis deltagande: Kampanjen är helt kostnadsfri för alla klubbar!

Vad ingår?
Fysisk affisch: 5 st 50x70 affischer som skapar visuell närvaro och inspirerar unga seglare och deras familjer. Med klubbens logo & er fysiska plats/ort.
Inspirerande film: Berättar om seglingens magi och de personliga resorna till olympiska framgångar. Att användas i sociala medier. Med er logo, länk till er webb samt QR kod till er film.
SOME-inlägg: Ni sprider filmen och kampanjens budskap brett i Sociala Medier, uppmuntrar medlemmar att dela i sina konton och engagerar en yngre publik online. 

Ta chansen att bli en del av denna fantastiska kampanj och hjälp oss att inspirera nästa generation av seglare. Tillsammans kan vi skapa något stort!

Frågor - mejla/ring Marit Söderström, kommunikationsansvarig marit@ssf.se 08-459 09 94.

Affische nedan är lågupplöst och konverterad från pdf til jpg och ser inte ut som originalet.