27 klubbar med i kampanjen Från Klubb till OS

  • 12 jun 2024

image: 27 klubbar med i kampanjen Från Klubb till OS

27 klubbar har nu gått med i kampanjen "Från klubb till OS" som vi lanserade för några veckor sedan, där din klubb kan delta utan kostnad. Se till att haka på nu! Vi förlänger vi anmälningsperioden så se till att din klubb tar chansen att använda uppmärksamheten som vår idrott får i samband med OS. Kampanjen syftar till att locka fler seglare till sporten, hylla de lokala klubbarnas viktiga arbete och utnyttja den ökade mediala uppmärksamheten kring OS och våra medaljchanser. 

OBS - UPPDATERAD INFO 240613

Kanske kommer inte årets OS-seglare just från din klubb men kanske finns flera (bus) frön i årets seglarskola som kommer att gro i er föreningsmylla och en dag i framtiden kliva upp på en OS-prispall?

Varför delta?

Öka medlemsantalet: Inspirera nya och befintliga seglare att fortsätta utvecklas inom sporten.
Lyft fram er klubb: Visa upp er klubb som en central plats för segling och utbildning.
Stärk emenskapen: Engagera medlemmar, volontärer och lokalsamhället i ett gemensamt mål.
Gratis eltagande: Kampanjen är helt kostnadsfri för alla klubbar!

Vad ingår?
Fysisk Affisch: 5 st 50x70 affischer som skapar visuell närvaro och inspirerar unga seglare och deras familjer. Med klubbens logo & er fysiska plats/ort.
Inspirerande film: Berättar om seglingens magi och de personliga resorna till olympiska framgångar. Att användas i sociala medier.
SOME-inlägg: Sprider kampanjens budskap brett och engagerar en yngre publik online.

Tryckoriginal för att ta fram ytterligare posters.

Hur deltar ni?
Anmäl er klubb via länken så snart ni har möjlighet. Just nu har vi ingen deadline utan vi kan distribuera både de fysiska affischerna och det digitala materialet löpande fram ca 20 juli så ni har materialet senast när OS-seglingarna börjar 28 juli.

https://forms.gle/JmjU3adsQ5aXE5K87

Här hittar du en presentation (PPT) om kampanjen

Ta chansen att bli en del av denna fantastiska kampanj och hjälp oss att inspirera nästa generation av seglare. Tillsammans kan vi skapa något stort!

Frågor - mejla/ring Marit Söderström, kommunikationsansvarig marit@ssf.se 08-459 09 94.