Nyheter

Förstärkning av tränarresurser i juniorklasserna

  • 23 apr 2024

image: Förstärkning av tränarresurser i juniorklasserna

Vi är mycket glada över att kunna hälsa våra nya tränarresurser i juniorklasserna välkomna i sina nya roller som juniorutvecklare. Totalt har fyra nya tränare rekryterats, vilka tillsammans med våra nuvarande juniorutvecklare kommer utgöra en fantastisk tillgång för svensk juniorsegling. 

Bra inledning för Anton & Lovisa på Världscupen i Hyères

  • 23 apr 2024

image: Bra inledning för Anton & Lovisa på Världscupen i Hyères

Anton Dahlberg/Lovisa Karlsson var bästa svenska besättning när världscupseglingarna för OS-klasser drog i gång i franska Hyères. Anton och Lovisa var femma och tvåa i 470 Mix i måndagens två race och ligger tvåa i totalen.

Tips för hållbar regatta

  • 22 apr 2024

image: Tips för hållbar regatta

Äntligen är det dags för tävlingssäsongen 2024 med många spännande arrangemang runt om i seglarsverige. Vi har samlat bra tips och checklistor för arrangörer som vill ta steget för mer hållbar regatta.

Föreläsningsserie om klubbens anläggning

  • 19 apr 2024

image: Föreläsningsserie om klubbens anläggning

Bygga och utveckla på klubben - Öppen digital föreläsningsserie för klubbar inom segling, kanot och vattenskidor/wakeboard. Inspiration, tips och goda exempel blandat med möjlighet att ställa egna frågor och möta andra klubbar med samma intresse.

Anmälan till Jr Cup 3-6 juli äntligen öppen!

  • 18 apr 2024

image: Anmälan till Jr Cup 3-6 juli äntligen öppen!

Deltagarantalet är begränsat så se till att vara snabba på att anmäla er till årets roligaste ungdomstävling på Marstrand. Det lovas fantastisk kappsegling i sprintformat mellan 3-6 juli, härligt häng med seglarkompisar från hela Sverige och möjligheten att få träffa några av de bästa seglarna som deltar på GKSS Match Cup i samband med Jr Cup.