Hoppa till sidans innehåll

SRS tar vintervila

15 DEC 2020 10:50
SRS-mätbrev och SRS-tabeller är giltiga till sista december innevarande år, och försvinner från hemsidan tills nya är skapade. SRS-systemet öppnar för nya ansökningar i februari 2021.

Swedish rating system (SRS) are closed for maintenance.
  • Uppdaterad: 15 DEC 2020 11:08

Mätbrev som förfaller kommer inte längre att vara publicerade. Tabellerna kommer också att dras in från hemsidan den sista december eftersom de inte längre är aktuella.

Mycket möda har redan under hösten lagts på att analysera och utvärdera resultat och erfarenheter från den gångna säsongen. Samtliga parametrar som finns angivna i mätbrev och båtdatablad räknas in i respittalsberäkningen. Hur dessa parametrar eventuellt behöver fintrimmas för att passa de eventuella mönster som kan uttydas från gjorda analyser är en gedigen uppgift. Justeringar i beräkningen av parametrarna påverkar samtliga båtar i vareriande grad, så det gäller att hitta rätt orsak till skillnader i underlagen.

För att det ska finnas tid att implementera och provköra ändringar i både beräkningsmodulen liksom själva mätbrevssytemet behöver SRS-systemet vara nedstängt en tid. Vi räknar med att öppna för nyansökningar, förnyelser, ändringar och provmätbrev under februari 2021 igen.

Swedish rating system (SRS) are closed for maintenance. Will re-open in february 2021.

Skribent: Patrik Erlandsson
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

Annonser

 

Postadress:
Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Besöksadress:
Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: 084590990
E-post: This is a mailto link

Se all info