För deltagare

INFORMATION OM WOW 2022 PÅ EKERÖ

Svenska Seglarförbundet och Ekerö Båtklubb hälsar seglare, funktionärer och åskådare välkomna till Ekerö och Jungfrusund för en spännande helg när Women on Water skall seglas och det skall avgöras vem som representerar Sverige på Women Champions Leauge.

 

MATBESTÄLLNING

Deltagare erbjuds att köpa lunch från O'Learys Jungfrusund.
Lördag finns Hamburgare med pommes eller Halloumiburgare med pommes.
Söndag finns Fish & chips eller Ceasarsdallad med Oumph.
Lunch kostar 110 kr per person och dag.
Lunch beställs via e-post till kappsegling@ekerobk.se senast den 29 augusti.
Betalning görs via Swish till Ekerö Båtklubb på 1230955351, ange din klubb.

 

ÖVRIG INFORMATION

Kappseglingarna kommer avgöras på Vårbyfjärden. Här har det tidigare seglats Allsvenska omgångar, vilka bjudit på fina och jämna seglingar.

Bästa sättet att följa kappseglingarna är givetvis från sjön om man kan komma båtvägen, men det kommer också gå alldeles utmärkt att följa seglingarna från bryggan nedanför Olearys i Jungfrusund. Lite beroende på vindriktning, men i bästa fall blir start/mål precis utanför bryggnocken.

Det går också utmärkt att följa tävlingen via den live-sändning som sker på Facebook och Youtube.

För att ta sig till Jungfrusund åker man antingen mot Ekerö via Bromma om man kommer norrifrån eller så tar man färjan från Slagsta färjeläge om man kommer söderifrån. Skall man åka med allmänna kommunikationer är det buss från Brommaplan till Ekerö Centrum eller Tappström och där byter man till buss 303 som går till Jungfrusund.

Karta WOW.JPG