Hoppa till sidans innehåll

Värtan Opti Meet 7/6

29 APR 2020 15:29
StSF, KSSS, VhSS och LiJS bjuder in till Värtan Opti Meet söndagen den 7/6. Det är en lokal träningsregatta som riktar sig till distriktets optimistseglare som normalt skulle seglat Gill Stockholm Cup (stora banan).
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2020 09:23

Värtan Opti Meet är en anpassad träningsregatta för att erbjuda distriktes optimistseglare träning under regatta likanande förhållanden samtidgt som vi tar hänsyn till de begränsningar som sätts av Covid-19. Seglarna utgår ifrån KSSS Ranängen eller VhSS Viggbyholm eller LiJS Bosön och möts på Stora Värtan där vi planerar att genomföra 4 race.

Värtan Opti Meet riktar sig till de seglare som normalt seglar Gill Stockholm Cup Blå (dvs stora banan) eller på en högre nivå. Seglarna behöver alltså klara av fyra timmar på vattnet och att äta lunchen på vattnet. Övrig info finns i inbjudan.

Inbjudan hittar ni här.

Anmälan är stängd. Efteranmälan i mån av plats vid registreringen.

Vilka som anmält sig hittar här.

Resultat från dagens seglingar hittar ni här

Stockholms Seglarförbund och klubbarna i Jollenätverket arbetar för att det ska genomföras gröna träningsdagar istället för alla inställda Gill Stockholm Cup. Nästa planerade Gill Stockholm Cup är i augusti och vi återkommer med information när vi vet vilka begränsningar som gäller då.

För de seglare som är lite mera oerfarna rekommenderar vi de "Gröna träningsdagar" som kommer att ordnas som ersättning för Gill Stockholm Cup Opti Grön. Dessa träningsdagar riktar sig alltså till seglare som normalt tränar i grön eller blå grupp.

Skribent: Anders Ryrfeldt
E-post: Adressen Gömd


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info