Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Liros Cup Ost för ungdomsjollar

16 FEB 2021 16:11
Stockholms Seglarförbund hoppas tillsammans med arrangerande klubbar kunna etablera en cup för jolleseglande ungdomar på ostkusten som erbjuder fler tillfällen för kappsegling som passar alla nivåer och ger fler möjligheter att träffas.
  • Skapad: 16 FEB 2021 16:11

Stockholms Seglarförbund arbetar i Jollenätverket kontinuerligt för att skapa bra tillfällen för mer ungdomssegling i regionen. Vi vill att det ska finnas segling som är lättillgänglig och är ett komplement till de nationella serierna. Vi vill skapa tillfällen för er ungdomar att mötas på samma regattor och få möjlighet att träffa fler av era seglarvänner. Med Liros Cup Ost hoppas vi kunna etablera en cup på ostkusten som ger ungdomarna möjlighet att kappsegla på en enklare nivå samtidigt som vi erbjuder fler möjligheter till kappsegling för alla nivåer.

Tack vare ett gott samarbete med klubbar i Stockholm och omkringliggande distrikt finns det nu en plan för Liros Cup Ost 2021 där arrangerande klubbar kommer bjuda in klasserna Laser 4.7, Laser Radial, E-jolle och RS Areo 5 till sina regattor.
  • 1 maj LiJS, Lidingö
  • 9 maj JKV, Västerås
  • 22 maj, BooSS, Boo
  • 6 juni, UKF, Uppsala
  • 28 aug, MKS, Mälarhöjden
  • 18-19 sep, KBS, Bromma
Planen kan komma att förändras beroende på Covid-19 restriktioner men StSF och arrangörerna hoppas att konceptet Liros Cup Ost lockar fler en-mans jollar med ungdomar till regattorna (seniorer naturligtvis är välkomna till regattorna också).
Mer info kommer under våren!
//StSF arbetsgrupp Jolle
Skribent: Anders Ryrfeldt
E-post: Adressen Gömd


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info