Hoppa till sidans innehåll

Baggen Opti Meet 23/8

29 APR 2020 15:29
StSF, BooSS och KSSS bjuder in till Baggen Opti Meet 4 söndagen den 23/8. Det är en lokal träningsregatta som riktar sig till distriktets optimistseglare som normalt skulle seglat Gill Stockholm Cup (stora banan).
  • Uppdaterad: 12 AUG 2020 17:33

Baggen Opti Meet är en anpassad träningsregatta för att erbjuda distriktes optimistseglare träning under regatta likanande förhållanden samtidgt som vi tar hänsyn till de begränsningar som sätts av Covid-19. Seglarna utgår ifrån KSSS Saltis eller BooSS Mjölkudden och möts på Baggensfjärden där vi planerar att genomföra 4 race.

Notera särskilt de turordningsregler som står i inbjudan för att hantera begränsningarna i max antal deltagare. Vi kan av praktiska skäl inte garantera plats för alla givet gällande restriktioner.

Baggen Opti Meet riktar sig till de seglare som normalt seglar Gill Stockholm Cup Blå (dvs stora banan) eller på en högre nivå. Seglarna behöver alltså klara av fyra timmar på vattnet och att äta lunchen på vattnet. Övrig info finns i inbjudan.

Inbjudan hittar ni här.

Resultat från Red Fleet hittar ni här.

Resultat från Blue Fleet hittar ni här.

Vi planerar också för att ytterligare ett Opti Meet under hösten som ersättning för Gill Stockholm Cup.

För de seglare som är lite mera oerfarna ser vi över möjligheterna att genomföra Lilla Gill Stockholm Cup som separata regattor. Mer info om detta kommer.

Skribent: Anders Ryrfeldt
E-post: Adressen Gömd


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info