Instruktör/Tränare Grön - Höstlov 2023

 • 26 sep 2023

Bli certifierad grön seglingsinstruktör!

Är du passionerad i segling och ivrig att dela din kärlek för sporten med andra? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Under höstlovet (28-31/10) arrangerar vi en kurs för att bli en certifierad seglingsinstruktör på grön nivå och vi ser fram emot att guida dig på din resa till att bli en skicklig och certifierad pedagog inom segling.

Varför bli seglingsinstruktör?

Att bli en certifierad seglingsinstruktör handlar inte bara om att lära andra att segla; det handlar om att inspirera en livslång kärlek till sporten. Som seglingsinstruktör har du möjlighet att:

 1.  Dela din passion: Förmedla din entusiasm och expertis till nästa generation av seglare och hjälpa dem att upptäcka glädjen och spänningen med segling.
   
 2. Bygga livslånga färdigheter: Utveckla ledarskaps-, kommunikations- och undervisningsfärdigheter som sträcker sig bortom vattnet och förbättrar ditt personliga och professionella liv.
   
 3. Fostra en känsla av gemenskap: Bidra till den levande seglingsgemenskapen i Sverige genom att hjälpa nykomlingar och erfarna seglare att förbättra sina färdigheter.

Kursöversikt

Kursen är utformad för att utrusta dig med den kunskap och praktisk erfarenhet som krävs för att bli en respekterad seglingsinstruktör och tränare. Här är vad som är inkluderat:

 1. Teori och praktisk utbildning: Få djupgående kunskap om seglingsteori, säkerhet och undervisningstekniker genom en kombination av klassrumsessioner och praktik på vattnet.
   
 2. Mentorskap: Lär av erfarna seglingsinstruktörer som kommer att ge vägledning och stöd under hela kursen.
   
 3. Certifiering: Efter framgångsrik slutförande av kursen får du en certifiering som erkänns av Svenska Seglarförbundet och öppnar dörrar till spännande möjligheter som instruktör och tränare.

Vem kan delta?

Denna kurs är öppen för dig som är minst 16 år, har en egen seglingskunskap på blå nivå och genomfört Seglarförbundets grundutbildning Seglingens Ledarskap Grund.

Kursdatum och anmälan

Är du redo att ge dig ut på den fantastiska resan att bli en certifierad seglingsinstruktör? Kursdatum, anmälningsdetaljer och eventuella förkunskapskrav hittar du här.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information.