Hoppa till sidans innehåll

Policy för samarbetspartners till Stockholms Seglarförbund


 

StSF välkomnar samarbetspartners i syfte att utveckla seglingsidrotten i Stockholm. Vi strävar efter att så mycket som möjligt av, gärna hela, värdet tillkommer klubbarna och seglarna i distriktet. På detta sätt gör vi i förbundet klubbarna och seglarna en tjänst genom att vara en förmedling av kontakter samt att vi i förbundet tar på oss det administrativa arbetet med avtal mm. Alla samarbeten ska vara helt frivilliga att utnyttja för klubbar och seglare. Förbundet arbetar hela tiden med att hitta lämpliga erbjudanden och värden.

Ett samarbete innebär nästan alltid tjänster och gentjänster, i första hand mellan förbundet och partner och i andra mellan klubb/seglare och partner.

Vi har tre olika nivåer, dvs

  • Huvudpartner för något av förbundets arrangemang,
  • Produktpartner genom att erbjuda våra medlemsklubbar rabatt eller andra förmåner och
  • Stödpartner genom att endast bidra med ekonomiskt stöd till förbundet (och därmed förbundets verksamhet riktad till klubbar och seglare) StSF marknadsför alltid partnern på det sätt som avtalet anger, t ex på webben, kläder, bildekaler, på mässor, stävflaggor mm.

Partners gör motsvarande marknadsföring av StSF enligt avtal. Avtalet omfattar också tydliga regler för hur namnet Stockholms Seglarförbund får användas i partnerns marknadskommunikation. StSF ska alltid godkänna marknadskommunikation innan den påbörjas.

Huvudpartner

Som huvudpartner har denne rätt att lägga till partner namn till evenemangets namn. Klubbar som erbjuds, accepterar och utnyttjar värden eller tjänster ska också ställa upp enligt avtalet.

Produktpartner

Partners som önskar erbjuda klubbar och seglare tjänster och produkter kan göra detta genom att erbjuda rabatt eller andra förmåner. Klubbar och seglare behöver inte göra någon gentjänst för att utnyttja detta utan det räcker med att vara medlem i StSF, dvs en seglare är medlem i en klubb ansluten till StSF. Det åligger partners att kontrollera om en enskild seglare är medlem i en medlemsklubb eller ej. StSF erbjuder inte denna kontroll.

Stödpartner

Partners som endast önska stödja förbundets verksamhet. Minsta årliga belopp att betala till StSF per för att bli stödsponsor är 5 000 kr. StSF publicerar då information om partnern på stsf.se och kommunicerar ytterligare vid högre belopp enligt avtal.

Välkommen att kontakta oss påThis is a mailto link om intresse att hjälpa StSF och därmed bidra till att utveckla seglingen i Stockholm!

Befintliga och nya partners
Största hänsyn ska visas mot befintliga partners i samband med avtal med nya. I de fall tilltänkta nya partners kommer från samma eller närliggande bransch eller affärsområde som befintliga ska detta tas i beaktande innan avtal ingås.
Nya avtal kan ingås först efter godkännande av StSF:s styrelse.Uppdaterad: 25 MAR 2019 21:04 Skribent: Peter Witt


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info