Hoppa till sidans innehåll

Bidrag till klubbar


Bidrag från Svenska Seglarförbundet

Stockholms Seglarförbund stödjer bl.a. med att stödja klubbutveckling och att arrangera kappseglingar och andra arrangemang. Du kan läsa mer om detta under Sailcoach och klubbutveckling. 

Bidrag från Riksidrottsförbundnet, Sisu Idrottsutbildarna och respektive kommun

Varje år fördelar Riksidrottsförbundet stora summor pengar till den svenska idrottsrörelsen. Merparten går ut i form av LOK-stöd men en hel del resurser är också riktade insatser i form av olika projekt.

LOK-stöd

LOK-stödet är avsett att stödja ungdomsverksamheten i föreningslivet. Bidragsberättigad verksamhet kan exempelvis vara: träning, läger, tävlingar/matcher, trivselaktiviteter och ledarträffar. 

Idrottslyftet

Idrottslyftet, som startade 1 juli 2007, är en satsning på svensk barn- och ungdomsidrott. Regeringen har sedan starten årligen avsatt 500 miljoner kronor.

Kommunala bidrag
Kommunerna erbjuder ofta idrottsföreningar stöd i olika former. Tex aktivitetsstöd, hyresfria lokaler samt olika bidrag som hyresbidrag, driftsbidrag, ledarutbildningsbidrag m m. Kontakta din kommun för mer information.

Anläggningsstöd

För att skapa nya aktivitetsytor och idrottsmiljöer för barn och ungdomar finns Riksidrottsförbundets bidrag till anläggningar och idrottsmiljöer. Om din förening är medlem i Svenska Seglarförbundet kan du söka bidrag och det gör du i IdrottOnline. Ansökningarna behandlas löpande.

Uppdaterad: 06 JUL 2019 16:29 Skribent: Olof Granander


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info