Hoppa till sidans innehåll

För instruktörer & tränare


Vill du gå någon av seglingens instruktörs- och tränarutbildningar? Vad roligt! Ta först kontakt med din klubb och se vad de erbjuder dig som medlem/ledare i klubben. Anmälan till kurser samordnas vanligtvis via klubben och sker via Svenska Seglarförbundets utbildningsmudul i IdrottOnline. Nedan kan du läsa mer om utbildningarna.

C55 med seglare

Instruktör/Tränare Grön

Utbildningen vänder sig till dig som skall verka som instruktör/tränare på klubbens seglarskola eller i dess gröna träningsgrupper. Målet med utbildningen är att du som blivande instruktörer/tränare för barn, ungdomar och vuxna får teoretiska och praktiska ledarkunskaper för att med god kvalitet kunna genomföra seglarskolor inom ramen för SSF Seglarskola och hålla i gröna träningsgrupper i jolle och liten kölbåt.

Mer information & kurstillfällen

vindsurfing

Instruktör/Tränare Grön Vindsurfing

Utbildningen vänder sig till dig som skall verka som instruktör/tränare på klubbens seglarskola eller i dess gröna träningsgrupper. Målet med utbildningen är att du som blivande instruktörer/tränare för barn, ungdomar och vuxna får teoretiska och praktiska ledarkunskaper för att med god kvalitet kunna genomföra seglarskolor inom ramen för SSF Seglarskola och hålla i gröna träningsgrupper i vindsurfing.

Mer information & kurstillfällen

Formula 18 katamaran

Tränare Blå

Utbildningen vänder sig till tränare av klubbens kappseglare i steget efter grön nivå. Målet med utbildningen är att ge tränare fördjupade kunskaper att ansvara för en träningsgrupp av kappseglare med blå tävlingsmål (blå nivå).

Mer information

optimist-start

Tränare Röd

Utbildningen vänder sig till tränare av klubbens kappseglare i steget efter blå nivå. Målet med utbildningen är att ge blå tränare fördjupade kunskaper för att ansvara för en träningsgrupp av kappseglare med nationella tävlingsmål (röd nivå).

Mer information

Uppdaterad: 22 JAN 2021 11:24 Skribent: Oscar Wersäll
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info