Hoppa till sidans innehåll

Skärpta allmänna råd som påverkar idrotten i Stockholm

30 OKT 2020 10:55
Folkhälsomyndigheten har, efter samråd med smittskyddsläkarna i Stockholm, Västra Götaland, Östergötland Skåne och Uppsala, fattat beslut om skärpta allmänna råd med anledning av coronapandemin.
  • Skapad: 30 OKT 2020 10:55

Dessa råd påverkar även idrottsrörelsen och vad som gäller för respektive region kan ni läsa här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/

Mer exakt vad som gäller för idrotten uppdateras löpande på RF´s hemsida Generellt för idrotten i berörda regioner är att avstå från att delta på idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare och inte professionella idrottare som har idrotten som yrke eller huvudsaklig sysselsättning.

Svenska Seglarförbundet kommer att uppdatera informationen löpande och uppmanar utövare och klubbar i berörda regioner att anpassa verksamheten och göra kloka val för att minska risken för smittspridning. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

Här hittar du förbundets samlade coronainformation. 

Information från RF/SISU Stockholm: https://www.rfsisu.se/Stockholm/Nyheter/Egnanyheter/2020/covid-19-skarptaallmannarad-sapaverkardetidrottsrorelsen

Skribent: Oscar Wersäll
E-post: Adressen Gömd


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info