Hoppa till sidans innehåll
Foto: SHEREMETEV ANDREY

Sen "kväll" med Nisse och Harding fortsätter

05 APR 2020 09:22
Så var det dags för andra helgen med Sen kväll med Nisse och Harding klockan 16-18 den 5 mars! Förra helgen fick ni höra Jesper Radich prata om taktikerns roll på en båt och hur han ser på förberedelserna för team.
  • Skapad: 05 APR 2020 09:22

Hoppas ni alla tyckte det va givande! Vi fick även lyssna till Samuli Leisti som driver Zer0emission och hur han ser på att driva projekt, vad som är nycklarna för att lyckas och hur han gång på gång får med sig starka sponsorer.

Till andra tillfället så kommer ni att få träffa på Jacob Lundqvist som kommer att prata J70! Jacob har tillsammans med sin bror tävlat framgångsrikt i J70 de senaste åren och blev bland annat bästa nordiska båt på VM i J70 förra året. Nu har han sadlat om en aning och siktar mot Champions League!

Nästa gäst blir en riktigt legend, Martin Krite! En Sveriges bästa fördäckare genom tiderna med bland annat vinst i Volvo Ocean race! Martin kommer dela med sig av sina lärdomar, lite knep och historier från sina äventyr. Så om ni vill få lära er mer om offshore segling så ta chansen och sug i er av kunskapen som Martin vill dela med sig av.

Kvällens tredje gäst blir en till dansk seglare Lukas Mohr som leder Danmark in i seglingens framtid inom e-sporten. Lukas har inte bara dominerat själv inom Virtual Regatta utan ligger även bakom KDYs regattor Lockdown series som samlar över 80 båtar på söndagar och deras tisdags race. Ni kommer få en bra genomgång av hur man spelar, lite tips och trix och vad man bör se upp för.

Vi kommer avsluta varje program med en frågesport om gästerna eller ämnena som vi har tagit upp och ni kan även vinna roliga priser.

Om ni har vänner som vill följa oss så ber vi att dom anmäler sig på följande länk.

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1344568

För att följa föreläsningar så använder vi oss av Zoom och ni hittar oss på följande

https://zoom.us/j/5988394256

Meeting ID: 598 839 4256

Preliminärt schema hittar du längst ned!

Välkomna!

/Nisse och Harding

Skribent: Olof Granander
E-post: This is a mailto link


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info