Hoppa till sidans innehåll

Sänkt medlemsavgift 2016

07 SEP 2015 23:30
Vi upprepar vårt erbjudande från 2015 för 2016!
Erbjudande om lägre medlemsavgift till er som registrerar era medlemmar i IdrottOnline! För varje medlem som ni nyregistrerar sänker vi er medlemsavgift.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2015 14:11

Samtliga idrottsförbund får bidrag från RF. Storleken på bidraget baseras bland annat på antal medlemmar som är registrerade i IdrottOnline samt antal genomförda aktiviteter, som också ska registreras i systemet. Ju fler medlemmar desto större bidrag får seglingen genom t.ex. Idrottslyftet som direkt kommer klubbarna till nytta. Därför är det viktigt för alla våra klubbar att kunna visa så många medlemmar som möjligt. 


För att komma i gång vill vi gärna belöna de klubbar som hjälper oss. Därför kommer vi att sänka er medlemsavgift motsvarande antal nyregistreringar.

Exempel
Er klubb har 700 medlemmar. Av dem var 200 registrerade i IdrottOnline den 1 jan 2015. Om ni nu registrerar ytterligare 100 medlemmar (totalt 300 registrerade medlemmar) kommer er årsavgift till Stockholms Seglarförbund att i stället baseras på 600 medlemmar.

Erbjudandet gäller fram till den 31 januari 2016 när vi tar fram faktureringsunderlag. Sänkt medlemsavgift gäller under 2016.

Så här gör du

  • Registrera medlemmar med fullständigt personnummer i medlemsregistret i IdrottOnline.  
  • För att räknas i underlaget för olika bidrag ska klubbmedlemmarna läggas in som ”aktiva i segling” i IdrottOnline. Det innebär att de under året ska ha deltagit i minst en klubbaktivitet, t.ex. som i en kappsegling, sjösättning, seglarskola eller utbildning.
  • Om du behöver hjälp att registrera i IdrottOnline kan du få hjälp av vår sailcoach Catharina Aspegren. Kontaktuppgifter

Läs mer på Svenska Seglarförbundets hemsida. Längst ner i texten finns också länkar till manualer för Idrott Online.

Skribent: Peter Witt


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info