Hoppa till sidans innehåll

Sailcoach sökes

23 JUN 2020 14:31
Stockholms Seglarförbund söker Sailcoacher för att fortsätta utveckla segling och stödja klubbarna i Stockholms distriktet. Ett spännande och givande uppdrag för eldsjälar som vill att segling ska utvecklas och vara tillgängligt för alla.
  • Uppdaterad: 23 JUN 2020 14:31

StSF har förnärvarande tre aktiva sailcoacher, Fredrik, Gunnar och Calle. Efter sommaren lämnar Fredrik  sitt uppdrag för att bli generalsekreterare i Svenska Kryssarklubben. Vår verksamhet utvecklas och vår vilja är att vi kan erbjuda medlemsklubbarna fortsatt utbildning, klubbutvecklingsstöd, tränarstöd, stöd vi kappseglingar m.m. är fortsatt det som driver Svensk Segling framåt. Behovet är stort i stockholmsdistirktet där verksamheten ska utgå från klubbarnas behov. Vi har ju fantastiska förutsättningar och fantastiska ledare i distriktet. Se bara på antalet aktiva, antalet seglarskolor och antal kappseglingar som normalt arrangeras. En viktig uppgift som också ligger inom ramen för Svensk seglings vision är att stimulerar flergrupper till vår fantastiska sport. Allt detta kan du som är intresserad få jobba med.

Vi söker nu dels en Sailcoach samordnare, som förutom att vara Sailcoach samtidigt också tar rollen som samordnare för våra sailcoacher. Vi söker också en eller flera sailcoacher då vårt behov ökar. Läs mer under respektive länk och tveka inte att höra av dig om du har frågor. 

Mer information hittar du också här

Skribent: Olof Granander
E-post: This is a mailto link


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info