Hoppa till sidans innehåll

Regelkvällar

22 NOV 2020 17:24
KSSS och StSF bjuder in till regelkvällar. Nästa tillfälle är äger rum tisdag 1 december och genomförs helt digitalt.
  • Skapad: 22 NOV 2020 17:24

Domare och övriga intresserade av kappseglingsregler!
Även denna vinter arrangerar Stockholms Seglarförbund och KSSS regelkvällar med avancerade diskussioner för i första hand domare. Syftet är att utveckla vårt gemensamma regelkunnande. 
Det sker genom att lyfta fram olika konkreta situationer från kappseglingsbanan, analysera dem och komma fram till slutsatser som vi förhoppningsvis kan bli överens om. Deltagarna förväntas bidra med egna exempel från den gångna säsongen. Även regelintresserade seglare och funktionärer är välkomna. Förutsättning är att du genomgått Svenska Seglarförbundets regelkurs med godkänt resultat.

Träffarna leds av Bo Samuelsson, mångårig internationell domare och ledamot av Seglarförbundets regelkommitté. Claes Lundin, välkänd föreläsare i regelfrågor, medverkar också.

Vinterns regelkvällar äger rum på tisdagskvällar – 3 november, 1 december, 12 januari och 9 februari – med start kl 18.00 och avslutning ca kl 21. De senare av dessa datum kan komma att anpassas till Seglarförbundets kommande fortbildningsaktiviteter om Kappseglingsreglerna 2021-24.

I ljuset av det skärpta läget vad gäller smittspridning från Covid-19 har vi i domargruppen kommit fram till att nästa Regelkväll - 1 december kl 18.00-21.00 - genomförs som ett digitalt möte för samtliga deltagare.  Mötet kommer att ägnas dels åt en fortsatt genomgång av ändringarna i KSR som träder i kraft fr o m 2021, dels åt presententation och analys av olika situationer från kappseglingsbanan.
Anmälan sker till This is a mailto link senast fredagen före mötet. 
Någon dag före mötet återkommer jag med information om inloggning m m. 
Om du vill ta upp något eget case vill jag gärna ha besked om det redan nu så att  du kan ges möjlighet att presentera det på ett illustrativt sätt.
Seglarhälsningar
Bertil
Ordf i KSSS’ domargrupp

Tel: 0708-67 54 71

Skribent: Olof Granander
E-post: This is a mailto link


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info