Hoppa till sidans innehåll

raid_the_baltics

30 AUG 2020 11:44
Följ Stockholmsseglarna på Instagram som igår startade från Smygehuk och har siktet inställt på målet i Haparanda. Precis som många andra älskar dom havet, Östersjön och segling.
  • Skapad: 30 AUG 2020 11:44

Vi har en passion för havet som få andra. Vi njuter dagligen av det underbara havet och får ta del av dess härliga stunder som det erbjuder! Vilka är vi då? Jo vi är Sandra och Christian, två seglare som är drivna av passion och kärlek till seglingen och naturen.

Vi bestämde oss för att det var dags för ett nytt äventyr, något som ingen hade testat förut. Något alla sa var galet och omöjligt, blå bandet i en f18 katamaran.

Vi är som sagt drivna av vår kärlek och passion till havet och seglingen men vi vill även bevara naturen så att flera ska få njuta av den och kunna få ta del av det härliga.

Vi kommer därför under vår segling längs med Sveriges kust bjuda på roliga möten, häftiga filmer och även lyfta fram hur vacker vår kust och hav är, men även hur känsligt och vad vi behöver göra för att bevara den i dess vackra och underbara form.

Varmt välkomna till Raid the Baltic! Drivet av passion och kärlek så kommer ni få ta del av vårt äventyr och lära känna Östersjön och vår kust bättre! 850 sjömil i en f18 katamaran, en båt som är som en havets go-cart.

Häng med så får ni lära er mer om vårt vackra hav och njuta av ett oslagbart äventyr!

Har ni idéer på äventyr eller hur vi kan få Östersjön att må bättre tveka inte att höra av er!

Vi finns på 0733673480, 0707192229 och 0700994741. Samt via instagram på följande länk: Instagram

Vi ses havet!

Skribent: Olof Granander
E-post: This is a mailto link


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info