Hoppa till sidans innehåll

Nyfiken på erfarenheter

29 MAR 2020 08:29
Sen kväll med Nisse och Harding. Första tillfället får ni möjlighet att lyssna till Jesper Radich som talar om en taktikers Fortsätt följ våra populära onlinekurser. Erfarna seglare delar med sig av erfarenheter från olika kölbåtar/projekt.
  • Uppdaterad: 29 MAR 2020 08:29

Välkomna till Sen kväll med Nisse och Harding!

Efter del två av vinterns kölbåtsföreläsningar som blev väldigt populärt och bra så har vi nu bestämt oss för att köra vidare under hela våren. Med tanke på den knepiga situation som vi alla befinner oss i så kommer vi sända live två timmar varje söndag. 

Ikväll 29/3 mellan kl 16 och 18 är nästa tillfälle. 

 Vi kommer ha väldigt intressanta gäster, gå igenom olika roller på båtar och diskutera lärdomar och erfarenheter som både vi själva och andra har. Tanken med fortsättningen är att ni ska få möjlighet att få lyssna, ställa frågor och få ta del av kunskapen som våra gäster har så ni kan komma så förberedda som möjligt inför säsongen när den drar igång.

Första tillfället får ni möjlighet att lyssna till Jesper Radich som talar om en taktikers roll i en besättning, sina erfarenheter från olika team och hans lärdomar. Vi har även en hemliggäst så missa inte det!

 E sport och segling är nytt och hett! Vi kommer gå igenom hur man spelar, vart man hittar sina vänner och lite tips och trix. Vi kommer även förklara vart man hittar svenska seglare att segla mot, både unga och vassa samt gamla legender!

Vi kommer avsluta varje program med en frågesport om gästerna eller ämnena som vi har tagit upp och ni kan även vinna roliga priser om ni vinner.

 Vänligen anmäler er på följande länk! 

För att följa föreläsningar så använder vi oss av Zoom och ni hittar oss på följande plats

 https://zoom.us/j/5988394256

 Meeting ID: 598 839 4256

 Välkomna!

 /Nisse och Harding

Skribent: Olof Granander
E-post: This is a mailto link


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info