Hoppa till sidans innehåll

Lärgruppkurs - Seglingens Ledarskap Grund

03 FEB 2021 17:57
Stockholms Seglarförbund erbjuder inför säsongen en lärgrupps-kurs för introduktionsutbildningen Seglingens Ledarskap Grund (SLG) den 15-22 februari.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2021 17:57

SLG är Svenska Seglarförbundets introduktionsutbildning för alla nya/blivande ledare inom segling. Här får du lära dig om seglingens värdegrund, vilket stöd du kan få som ledare samt hur vi ser till att vår idrott organiseras på ett säkert sätt.  Utbildningen vänder sig till dig som vill bli domare, funktionär, instruktör, mätman, seglingsledare eller tränare.

Seglingens Ledarskap Grund är en webbkurs som görs enskilt på Seglingens utbildningsportal eller som en så kallad lärgrupp, antingen tillsammans med andra på din klubb, eller som i detta fall med aspirerande ledare från ett flertal klubbar med stöd från våra erfarna föreläsare. Oberoende vilket du väljer krävs individuellt inlogg till kursen.

Vi tror och hoppas att det kommer ge dig mycket. Kursen är ett förkunskapskrav för de som under 2021 genomgår någon av funktionärs- eller tränarutbildningarna hos Stockholms Seglarförbund. Efter genomförd kurs gör du ett självtest och efter det går du vidare till registrering och diplom.

300 kr [20% rabatt om klubben anmäler 5 eller fler deltagare.]

OBS att varje deltagare behöver en inlogg till webbkursen (ingår ej). 

Skribent: Oscar Wersäll
E-post: Adressen Gömd


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info