Hoppa till sidans innehåll

Kölbåtsföreläsning pågång

17 MAR 2020 17:27
Som ni alla är väl medvetna om så står nu både världen och även seglingssverige inför ett stort hot och en stor utmaning i form av coronaviruset och COVID19. Vi jobbar nu stenhårt för att genomföra kursen något modifierad.
  • Skapad: 17 MAR 2020 17:27

Som ni alla är väl medvetna om så står nu både världen och även seglingssverige inför ett stort hot och en stor utmaning i form av coronaviruset och dess effekter. Vi har därför beslutat att vi kommer modifiera kursen något inför sista helgen då vi inte anser det vare sig vara klokt eller försvarbart på något sätt att samla ihop nästan 100 personer på samma plats med nuvarande utbrott av viruset.

Men vi vill fortfarande ge er en väldigt bra helg med föreläsningar som kommer vara väldigt givande och vi är fast beslutna av att lyckas få ihop det! Just nu så håller vi på och testar olika plattformar för att sända kursen live istället så ni kan hemifrån följa den via tex dator eller mobiltelefon. Vi kommer senast torsdagkväll maila ut vilken plattform vi kommer att använda oss av, men det kommer troligtvis bli någon av följande. Teams, Zoom, Youtube live, skype eller facebook live. Så om ni vill vara förberedda så kan ni redan nu börja kika lite på de olika plattformarna, alternativt vara beredda att använda de under helgen.

 Preliminärt program är 10-16 på lördag, med lunch paus 13-14 och 10-16 på söndagen med lunchpaus 13-14. Tiderna är preliminära och kan komma att ändras!

Anmälan är öppen så tveka inte att höra av er. 

Tills dess så hoppas vi att alla håller sig friska, pigga och krya, samt att ni sköter er hygien och lyckas hålla er borta från att bli både sjuka själva eller att smitta andra! 

Skribent: Olof Granander
E-post: This is a mailto link


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info