Hoppa till sidans innehåll

Inspirationsdag för unga seglare på Allt för sjön

09 MAR 2020 22:17
Är du ung och vill du förverkliga dina seglingsdrömmar? Eller är du bara nyfiken på segling? Kom till Båtmässan Allt för sjön 15 mars, inspireras Sveriges bästa seglare och träffa fler som känner som du. SSF arrangerar - ta chansen
  • Skapad: 09 MAR 2020 22:17

Det är många som drömmer om ett liv som seglare. Oavsett om det gäller att leva ett liv på havet, som idrott med olympiska spel som mål eller att livnära sig som proffsseglare. Den 15 mars samlas flera duktiga unga seglare med olika bakgrund på båtmässan Allt för sjön i Stockholm, där de delar med sig av sina kunskaper för att både inspirera och hjälpa fler att göra segling till en större del av sitt liv i framtiden. Kanske till och med leva på sin dröm! 
 
Det kommer pratas matchracing, America´s Cup och om hur det är att vara projektledare för ett stort evenemang. Vi får också höra hur det är att jobba på ett segelmakeri, hur man ska tänka kring navigering och säkerhet. Och givetvis blir det mängder av berättelser om häftig segling.
 
Inspirationsdagen är uppdelad i två pass med några pauser för mingel, en bit mat eller för att åhörare ska få möjlighet att prata personligen med presentatörerna.
Dagen arrangeras av Svenska Seglarförbundet i samarbete med Allt för sjön. Det finns några fribiljetter att få, först till kvarn. För mer information om dagen eller vill du ha en fribiljett, kontakta Eva Forslund (Styrelseledamot Svenska Seglarförbundet) This is a mailto link
 
Välkommen till en dag som kan förändra ditt liv!

 

Skribent: Olof Granander
E-post: This is a mailto link


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info