Hoppa till sidans innehåll

Grön träningsdag hos VhSS 6/6

30 APR 2020 11:27
Stockholms Seglarförbund och VhSS bjuder in till en Grön Träningsdag lördagen 6/6 för Optimister. Den här dagen riktar sig till de seglare som normalt skulle seglat Gill Stockholm Cup Grön, dvs de som tränar i blå eller grön grupp.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2020 23:07

Som alternativ till de inställda regattorna genomförs istället anpassade aktiviteter med mer fokus på träning. För gröna optimistseglare genomförs en ”Opti Grön Träningsdag” söndagen 31/5 med utgångspunkt från Bosön. Den här aktiviteten riktar sig till de seglare som skulle seglat Gill Stockholm Cup Grön och som inte ska vara med på "Värtan Opti Meet". Deltagarantalet begränsas till 25 seglare. Det blir ett träningspass på förmiddagen, egen lunch utomhus och sedan ett pass på eftermiddagen då vi siktar på att genomföra några träningsrace motsvarade ”Gill Stockhlm Cup Opti Grön”.

Inbjudan hittar ni här.

Vilka som anmält sig hittar ni här.

Stockholms Seglarförbund och klubbarna i Jollenätverket arbetar för att det ska genomföras gröna träningsdagar istället för alla inställda Gill Stockholm Cup. Nästa planerade Gill Stockholm Cup är i augusti och vi återkommer med information när vi vet vilka begränsningar som gäller då.

Välkomna önskar VhSS och StSF!

Skribent: Anders Ryrfeldt
E-post: Adressen Gömd


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info