Hoppa till sidans innehåll

Baggen Opti Meet 16/5

29 APR 2020 15:29
StSF, BooSS och KSSS bjuder in till Baggen Opti Meet lördagen den 16/5. Det är en lokal träningsregatta som riktar sig till distriktets optimistseglare som normalt skulle seglat Gill Stockholm Cup (stora banan).
  • Uppdaterad: 29 APR 2020 15:29

Baggen Opti Meet är en anpassad träningsregatta för att erbjuda distriktes optimistseglare träning under regatta likanande förhållanden samtidgt som vi tar hänsyn till de begränsningar som sätts av Covid-19. Seglarna utgår ifrån KSSS Saltis eller BooSS Mjölkudden och möts på Baggensfjärden där vi planerar att genomföra 4 race.

Baggen Opti Meet riktar sig till de seglare som normalt seglar Gill Stockholm Cup Blå (dvs stora banan) eller på en högre nivå. Seglarna behöver alltså klara av fyra timmar på vattnet och att äta lunchen på vattnet. Övrig info finns i inbjudan.

Inbjudan hittar ni här.

Resultat från Baggen Opti Meet hittar ni här

Vi planerar också för att genomföra fler Opti Meets under våren som ersättning för Gill Stockholm Cup. Preliminära datum är 31/5 och 7/6.

För de seglare som är lite mera oerfarna rekommenderar vi de "Gröna träningsdagar" som kommer att ordnas som ersättning för Gill Stockholm Cup Opti Grön. Första gröna träningsdagen blir 17/5 och inbjudan publiceras inom kort.

Skribent: Anders Ryrfeldt
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

 

seapax logga liten

 

Gill

 

SisuNorMedium300_RGB

 

Liros transparent

 

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info