Hoppa till sidans innehåll

Askrike Opti Meet 20/9

04 SEP 2020 22:29
StSF och LiJS bjuder in till Askrike Opti Meet 5 söndagen den 20/9. Det är en lokal träningsregatta som riktar sig till distriktets optimistseglare som normalt skulle seglat Gill Stockholm Cup (stora banan). Nu finns även info om sjösättning mm.
  • Uppdaterad: 16 SEP 2020 14:04

Askrike Opti Meet är en anpassad träningsregatta för att erbjuda distriktes optimistseglare träning under regatta likanande förhållanden samtidgt som vi tar hänsyn till de begränsningar som sätts av Covid-19. Seglarna utgår ifrån LiJS Bosön eller Askrike SS och möts på Askrikefjärden där vi planerar att genomföra 4 race.

Notera begränsningarna i max antal deltagare per sjösättningsområde. Vi kan av praktiska skäl inte garantera plats för alla givet gällande restriktioner. Självklart kan deltagarna bogsera och möta upp direkt på vattnet också.

Askrike Opti Meet riktar sig till de seglare som normalt seglar Gill Stockholm Cup Blå (dvs stora banan) eller på en högre nivå. Seglarna behöver alltså klara av fyra timmar på vattnet och att äta lunchen på vattnet. Övrig info finns i inbjudan.

Inbjudan hittar ni här.

Resultaten från Askrike Opti Meet hittar ni här.

Sammanställda resultat för årets alla Opti Meets hittar ni här.

LiJS och KSSS skall ligga på Bosön. KBS, Tyresö och ev övriga klubbar ska ligga på piren i Askrike hamnen. Båtar som ansluter från hemmahamn via vattnet möter upp på vattnet. Läs fullständiga instruktioner i informationen om hamnbaser och sjösättning ovan.

Det här blir det sista Opti Meet som genomförs under 2020 och vi hoppas naturligvis att vi kan genomföra Gill Stockholm Cup som vanligt - utan restriktioner - under nästa år.

För de seglare som är lite mera oerfarna finns möjlighet att delta Lilla Gill Stockholm Cup som nu är separata regattor. Mer info om detta kommer.

Skribent: Anders Ryrfeldt
E-post: Adressen Gömd


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info