U25 clinic i J/70

U25 clinic i J/70 25 aug 2023

image: U25 clinic i J/70

U25 Clinicen vänder sig till dig mellan 15-25 år som engagerar dig eller vill engagera dig mer i segling och samtidigt utveckla din egen segling! Välkommen att anmäla dig till helgen 20-22 oktober i Saltsjöbaden.

 

I år har clinicen fokus på sprintsegling samt trim och teknik. Tillsammans med North Sails expertis kommer vi praktiskt planera och genomföra trim och teknikpass för varandra med J/70 kappseglingsbåtar. Vi kommer att hålla till hos KSSS i Saltsjöbaden 20-22 oktober.

 

Förkunskaper: För att vi ska kunna garantera bra träning för deltagarna på plats behöver du ha grundläggande seglingskunskaper. Du ska regelkunskap, båtvana och på ett säkert sätt kunna framföra en J70 tillsammans med en besättning, vi kommer sätta ihop olika besättningar väl på plats så alla får segla med alla.

Vi drar igång med lite teambuilding på fredagen 20 oktober klockan 18:00. Om du inte hinner till kl.18 så går det bra att komma senare på kvällen eller på lördag morgon. Vänligen meddela om du kommer att ansluta senare. Vi avslutar på söndagen omkring 16:00.

Anmälningsavgiften på 500 kr betalas senast den 10e oktober.
Ange namn (för och efternamn) samt klubb vid inbetalning.
SSF U25 står för: Mat, båtar, kursprogram, tränare och boende.
Deltagare står för resa.

Vi ser fram emot en kul helg tillsammans med er glada ungdomar!
Säkra din plats redan nu, anmäl dig här