Hoppa till sidans innehåll

Helgens Distriktläger och Gill Stockholm Cup

03 SEP 2019 22:23
I helgen har det varit fullt med seglingar hos Lidingö Jolleseglare på Bosön/Lidingö, med barn från hela regionen som seglat Optimist och Laser. Klicka på inlägget för mer info och bilder
  • Uppdaterad: 03 SEP 2019 22:23

Under lördagen arrangerade Stockholms Seglarförbund ett distriktsläger med 32 barn som blev coachade av duktiga tränare, fick öva på vattnet inför söndagens regatta och inte minst umgås med och lära känna barn från andra klubbar. Gemensam lunch på i Bosöns matsal gav ytterligare chans till sociala kontakter.

På Gill och Liros Stockholms Cup deltog över 60 barn och ungdomar i klasserna Optimist Grön, Optimist Blå, Laser 4.7 och Laser Radial. Även ett par vuxna i Laser Standard var med. Vinden var byig och delvis hård, det blev en tuff dag för seglarna. Men barnen var ändå glada, om än trötta efter seglingarna.

Största klassen var Optimist Blå med 40 seglare. Vann gjorde Alexander Olsson från KSSS, i Optimist Grön vann Gorm Lyman från Mälarhöjden, Laser 4.7 vann Theodor Norrby från Lidingö och i Radial kom Eric O'Connor 1a och han från Lidingö.

Gill Stockholms Cup är perfekta regattor för seglare som vill prova på kappsegling. Nästa Gill Stockholms Cup är 14e september hos Kvarnviken, info och anmälan här:https://www.sailarena.com/sv/se/club/kbs/kvarnvikenregattan-gill-stockholm-cup/ och den 28e september är det hos Värmdö Jolleseglare.

Här några bilder från Opti Grön banan, prisutdelning och coach möten.

 

 

  

Skribent: Marit Annink
Epost: Adressen Gömd


SOCIALA MEDIER

facebook logo      instagram logo


SAMARBETSPARTNERS 

seapax logga liten

 

Gill

 liros logo

Suzuki KGK Motor

 

search logo

 

whtmr

 

Surfspot

 

Postadress:
Stockholms Seglarförbund
c/o Svenska Seglarförbundet, Af Pontins väg 6
115 21 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info