Nyheter

Satsning på utbildning 2023 3 feb 2023

För att stödja återstarta klubbarna efter pandemin och möjiggöra utbildning av fler ledare har Seglarförbundets styrelse beslutat att under 2023 subventionera kursavgifterna för alla förbundets licensierade utbildningar.

En cup i cupen 11 jan 2023

Västkustens Seglarförbund vill utveckla Liros Cup och lägga till sprint i tillhandahållna flermansbåtar. Detta är för att locka fler seglare samt för att hänga med i trenden med sprintsegling. Sprintseglingen blir en cup i cupen för de klubbar som vill och har möjlighet. Därför tillfrågas nu klubbarna om de vill ha med sprint i sin Cup.

Ny inlogg i IdrottOnline 21 dec 2022

Vid årsskiftet försvinner hemsidesfunktionen i IdrottOnline. Då ändras också adressen för att logga in till andra funktioner i IdrottOnline.

Årets... 29 nov 2022

I samband med VKSFs årsmöte den 28 november i Sjöräddningssalen, så uppmärksammades några av dom som gör en stor insats i sin klubb och för seglingen på Västkusten. Även årets pristagare i våra Liros SRS Cup fanns på plats för att motta sina priser.

Mer glädje i fokus 16 nov 2022

De senaste åren har varit mycket speciella. Först en pandemi som tvingade oss att gå rakt emot det som det ideella föreningslivet bygger på – att träffas.