Nyheter

SRC/VHF kurs 15 mar 2023

image: SRC/VHF kurs

Webbkurs i SRC/VHF! Med en VHF-radio ombord ökar du dina chanser att få hjälp vid en nödsituation. För att få använda en VHF-radio krävs SRC-certifikat (Short range cerifikat). I samband med kursens slut kan du avlägga prov för att erhålla SRC-certifikat.

Värdegrundsarbete - gemensamma spelregler 15 mar 2023

image: Värdegrundsarbete - gemensamma spelregler

Ni är varmt välkomna till en kostnadsfri digital träff onsdagen den 29/3 som kommer att handla om värdegrundsarbete. Vi bjuder in FRIENDS som delar med sig om sitt stöd i att arbeta med värdegrundsarbeten och sätt att skapa gemensamma spelregler i gruppen/klubben.

Utbildning: Mätperson 9 mar 2023

image: Utbildning: Mätperson

Välkommen att utbilda dig till mätperson för perioden 2021-2024. Du som vill lära dig mer om mättekniska detaljer på båt och utrustning och dessutom vill kunna hjälpa andra seglare att kontrollera och/eller få sin båt eller utrustning licensierad för kappsegling är detta kursen för dig. 
 

Att leda en lärgrupp i klubben 20 feb 2023

image: Att leda en lärgrupp i klubben

Är ni nyfikna på att utbilda framtida ledare och funktionärer i klubben? Ni är varmt välkomna att delta på vår digitala träff "Att leda en lärgrupp i klubben" - utan kostnad.

Rapportera LOK senast 25:e februari 20 feb 2023

image: Rapportera LOK senast 25:e februari

Påminnelse till alla klubbar att på lördag är det den sista dagen att rapportera all aktivitet som skett under hösten 2022 för barn och unga till Riksidrottsförbundet.