Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Juniortjejträffen i Malmö

16 DEC 2019 12:47
Välkommen till Svenska Seglarförbundets Juniortjejträff 25-26 januari 2020 i Malmö! Vi bjuder in dig som är seglartjej mellan 13-18 år (fyller det under 2020) till en helg där du får inspiration och kunskap om hur du kan utvecklas vidare som seglare.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2019 12:47

Målet med Juniortjejträffen är att du ska få inspiration och kunskap för fortsatt träning och tävling och samtidigt träffas och ha kul med nya och gamla seglarkompisar från hela landet. På programmet står föreläsningar /diskussioner/praktiska övningar som exempelvis fysträning, kost och tränings- och tävlingsplanering. Du får också möta seglare som valt att satsa på elitsegling och OS. Segling är en av dina favoritsporter och under 2019 har du seglat som lägst regional tävling i Optimist eller nationell tävling i någon av Svenska Seglarförbundets rekommenderade juniorklasser. 


När:
 
Vi startar lördag 25 januari med samling kl 11.30-12.00 och därefter lunch. Vi avslutar på söndagen cirka kl 15.30.

Plats: Malmö Arena Hotell, Hyllie, Malmö. 

Ansvariga för lägret: Ledare för lägret är Karin Knigge och Julia Carlsson. 

Boende: Vi bor i flerbäddsrum. Fyll i här i anmälan namnet på en kompis du gärna vill bo med. Vi ser gärna att alla bor på Malmö Arena Hotell då vi har kvällsaktiviteter, men vill du bo hemma så maila Cecilia Jonsson. Det blir dock inget avdrag på avgiften.  

Måltider: I anmälningsavgiften ingår lunch, eftermiddagsfika och middag under lördag. Frukost, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika på söndag. Eventuella önskemål om specialkost eller allergier fyller du i i samband med anmälan. 
 
Resa: Du bokar din resa och tar dig själv till Malmö Arena Hotell i Hyllie, Malmö. Svenska Seglarförbundet ersätter den del av din reskostnad som är över 300 kronor om du reser på ett kostnadseffektivt sätt. Spar kvitto/biljett. Reseräkningsblankett mailas tillsammans med ett välkomstmail längre fram. 

Anmälan och betalning: Anmälan sker vi anmälningslänken som du finner här. I samband med anmälan gör betalar du in deltagaravgift på 800 kr till Svensk Seglarförbundet. Betalning via BG 641-6945 alt Swish 123 092 8705. Märk betalningen med Juniortjejträff  och ditt namn.  Betalning sker senast 18/12
Vi kan inte garantera en plats om du anmäler dig/betalar efter 18/12. Anmälan är bindande efter det datumet. 

Kontakt: Vid frågor gällande anmälan och boende kontakta Cecilia Jonsson. Vid frågor gällande lägret kontakta Karin Knigge eller Julia Carlsson

Mer information och fullständig inbjudan finner du här

Vi ses i Malmö! 

Bild: Juniortjejträffen 2019 i Kviberg. Fotograf: Cecilia Jonsson

Skribent: Oscar Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skånes Seglarförbund
RF-SISU Skåne, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Besöksadress:
Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0727014384
E-post: This is a mailto link

Se all info